Huis > Nieuws > Inhoud
Onafhankelijk ontwerp van cosmetische vitrines
- Feb 02, 2018 -

Volgens de statistische analyse van de consumentenprijzen van cosmetica van januari tot juli 2017 heeft de cosmetische industrie als geheel een algemene groei doorgemaakt. Hoewel de cosmetische taart door veel partijen in de kijker wordt gezet, kunnen geen enkele of enkele bedrijven van de delicatesse genieten. Consumenten kunnen nooit tevreden zijn. Wil je opvallen in een openbare cosmetica, een op maat gemaakt shirtscherm is essentieel! Waarom is een op maat gemaakte displaystand essentieel? Zo'n display zal gebruikers wat voor voordeel bieden? l. Markeer Producten Producten is een weergave van de meest elementaire functies, dan het op maat gemaakte display in de gewone displaystandaard en wat is het verschil?

Is het "prominente" woord, dat twee betekenissen heeft: ten eerste, cosmetische vitrines, de weergave van het product is benadrukt om hun producten te laten opvallen door andere producten, zodat het nieuwe seizoen en andere producten opvallen; de tweede is om het product zonder uitzondering te benadrukken, en de algemene stijl van de winkel is harmonieus en onopvallend.

Ik denk dat dit waarschijnlijk het verschil is tussen meisjes make-up voor make-up en make-up, om je schoonheid te benadrukken, maar niet zoals face-lift als een plastic. Er is een beroemd gezegde in human resource management dat de meest geschikte mensen in de meest geschikte posities plaatst. Evenzo is een op maat gemaakte displaystandaard het meest geschikte product dat op de meest geschikte plaats wordt geplaatst en glanst.

Naast het mooie uiterlijk van het display, zijn er enkele functionele vereisten hierboven, bijvoorbeeld het lippenstiftbeeldscherm met een spiegel om klanten te helpen aanbrengen, een handdoekverwijderaar plaatsen Kleine opbergdozen of laden om klanten op elk moment eraan te herinneren om te verwijderen , Cosmetische vitrines De basis van de displaystandaard heeft verlichting nodig, enzovoort. Gepersonaliseerde vraag is afgeleid van het bieden van betere en betere consumentendiensten. Vanzelfsprekend is de massaproductie van de displaystand niet in staat om aan de individuele behoeften van ondernemingen te voldoen.

Cosmetische weergave onderaan met LED-display verbeteren de effectiviteit van branding Er zijn twee belangrijke punten voor merkbewustzijn:

Ten eerste moeten we worden gemarkeerd, zodat consumenten goed herkennen en onthouden. Gemeenschappelijke cosmetische vitrines die op de markt zijn, hebben bijna dezelfde vorm, een ander logo zal thuis zijn. Er is echter geen vreselijker iets voor bedrijven dan "crashen van de displaystand". Op maat gemaakte display-stands die merkbekendheid combineren met productdemonstraties, met behulp van de productlijn die de aandacht van de consument vestigt op het effect van branding.

De tweede is naar "zachte", zo stille infiltratie. De zogenaamde grote toon, luide en duidelijke manier van publiciteit is een oefening van het allergrootste belang, Jiangnan Tanner molen kan het onderwerp van het moment winnen, maar de tolerantie van de consument voor deze overweldigende commercial is erg laag en zal snel aversie veroorzaken. Cosmetische vitrines Door merkbekendheid op te nemen in het productvertoningsrek, het product te gebruiken om een ​​deel van de aandacht van de consument af te leiden, zal de drempel van het uithoudingsvermogen toenemen en zal het ontvangsteffect duidelijk zijn, en zullen de twee blijven communiceren om het gewenste effect te bereiken.