Huis > Nieuws > Inhoud
Hoe de displaystand te classificeren
- Feb 02, 2018 -

Display standaard volgens de stijl kan worden onderverdeeld in: desktop display, vloerdisplay, opknoping display, gevormde display stand, het thema display Duitou, roterende display stand, maglev display.

Deze classificatie is zeer beeld, we hebben een weergave van de eerste indruk van het gebruik van de scène, direct boven de begane grond wordt vloerdisplay genoemd, moet op de tafel / teller worden geplaatst. Geroepen het bureaublad display rack, de muur is de wandgemonteerde display rack kan opgedeeld worden naar gebruik: 3C digitale display stand, cosmetica display stand, alcohol en tabak display standaard, food display stand, sieraden display stand, tentoonstelling display standaard, informatieweergave stand, display standaard en ga zo maar door.

Weergave van het materiaal is een zeer goede identificatie, is hout? Ijzer? Acryl? Nog steeds complex? Deze vertoningen hoeven niet opzettelijk te worden gemaakt en worden automatisch opgeslagen door de hersenen van een displaystandaard. Wanneer u kiest voor een displaystand, wordt onbewust bevestigd dat dit het materiaal is en vervolgens, afhankelijk van de scène die moet worden gebruikt, komt de weergave van goederen overeen.

Display standaard volgens het materiaal kan worden onderverdeeld in: acryl display standaard, metalen display standaard, houten display standaard, composiet display stand (een verscheidenheid aan materialen gemengd gebruik), papier display stand.

Over het algemeen is de dragende stand van metaal en hout beter draagbaar, waardoor het display-rek op de vloer deze twee materialen of het hoofdframe met acryl / PVC / PEGT-gebruik zal kiezen. Acryl / PVC / PEGT-materiaal ziet er goed uit, heeft een goede weergave, maar het draagvermogen is niet zo goed als het eerder genoemde metaal en hout, het wordt meestal gebruikt als acryl / PVC / PEGT-materiaal voor het bureaublad of als toebehoren voor vloerdisplays (Zoals: raamgedeelte).