Huis > Nieuws > Inhoud
Cosmetische vitrines van kleurafstemmingsregels
- Feb 02, 2018 -

Door het gebruik van Cosmetic Display Cabinets-technieken op winkels en merchandise kunnen we een aantal effecten bereiken, zoals het benadrukken en verfraaien van de winkelomgeving, het stimuleren van de zintuigen van de consument en het faciliteren van de aankoop. We moeten echter eerst begrijpen wat het uiteindelijke doel is: sneller verkopen mogelijk maken. Bereikt. Het snelste en meest directe contact met consumenten tot Cosmetic Displaypanelen de stijl van een winkel is om door de ogen te kijken, visuele toegang tot de informatie is de snelste en meest gecompliceerde. Hoe zijn aandacht te onderscheppen in de blik van een consument?

Het ultieme effect van de cosmetische displaycabines is om een ​​uniforme stijl van de winkel als geheel te creëren, dus het ontwerp van de plank met cosmetische displaycabines begint met de selectie van kleuren. We moeten aandacht besteden aan de kleurschakering, lichtheid, zuiverheid van drie gebieden. Tint verwijst naar het uiterlijk van de kleur en de naam, in de productie van Cosmetic Display kasten staan, we hebben vaak Pantone-kleurenkaart als een referentie. In de Cosmetic Display Cabinets kan de industrie de waarheid niet zien, alleen het echte ding is de echte waarheid. De resolutie van verschillende monitoren is niet hetzelfde, het elektronische document is verre van echt en betrouwbaar. Als u de stand van Cosmetic Display Cabinets wilt aanpassen, kunt u het beste de Pantone-kleurenkaart als referentie gebruiken of ons in natura verzenden om de kleur te contrasteren.

Kleurhelderheid is eigenlijk een algemene verandering van licht en schaduw, zoals van dag tot nacht, er is een geleidelijk proces. Onder de kleuren van de natuur is geel de lichtste kleur. Kleurzuiverheid, ook bekend als verzadiging, des te hoger de zuiverheid van de natuurlijke kleur van de helderder. Kleurzuiverheid en helderheid zijn meestal wederzijds van invloed, zoals de beschrijving van geel, zuiverheid en helderheid zijn hoog. Het gebruik van een dergelijke kleur op de cosmetische vitrines moet voldoende opvallend zijn dat het oog van de consument dit in de eerste plaats kan vinden. Dit heeft echter zowel voor- als nadelen. De heldere kleuren zijn gemakkelijk om de ogen van consumenten aan te trekken, maar laten ook gemakkelijk het licht van producten bedekken. Meest aanbevolen om producten 椟 ook kralen te verkopen, de helderheid van de kleur moet binnen een bepaald bereik worden gecontroleerd. Wat is de specifieke scope, deze is gebaseerd op uw product dat moet worden ingesteld.