Huis > Nieuws > Inhoud
Kies een paar vlakken Meer geschikte chocolade displaystandaard?
- Feb 02, 2018 -

Er zijn veel keuzes voor het aantal chocoladeschermstandaards, enkelzijdig, dubbelzijdig, driezijdig, vierzijdig. Volgens uw verschillende behoeften om een specifieke keuze te maken, in het algemeen, eenzijdige Chocolate Display Stand geschikt voor Chocolate Display Stand op de muur, of een klein aanrecht (zoals cosmetische Chocolate Display Stand) gebruik, omdat de eenzijdige Chocolade Display Sta in het ontwerp van de plek. Focus op de meeste kosten en focus op de voorkant, de kant die aan de consument wordt gepresenteerd, het ontwerp aan de achterkant is gewoon of ruw.

De dubbelzijdige Chocolate Display Stand, zoals de naam al doet vermoeden, is handig om de twee kanten van het product te laten zien. Deze chocolade display staat ongeveer twee soorten ideeën: ten eerste, de voor- en achterkant zijn precies hetzelfde, bijvoorbeeld, zoals winkelcentra Chocolate Display Stand, het is noodzakelijk om aan de deur van de klant te tonen, maar ook om aan de klant te tonen. Een ander idee is om een zeer transparante chocoladeschermstandaard te maken, deze chocoladetandaard heeft geen backplane nodig, je kunt het verleden zien, van links om het recht te zien.

De driezijdige, vierzijdige chocoladeschermstandaard kan in een categorie worden ingedeeld, omdat de oorspronkelijke bedoeling van het kiezen van deze chocoladeschermen is om Chocolate Display Stand een volledig assortiment producten te geven, de 360 ° -hoek kan op verschillende manieren worden verdeeld. Deze zijn niet geschikt voor Chocolate Display Stand in de hoek, ze zijn geboren om de aandacht van de consument te trekken, gecombineerd met zijn krachtige Chocolate Display Stand-mogelijkheden, niemand in de keuze van de Chocolate Display Stand wanneer ze deze niet willen hebben.