Huis > Nieuws > Inhoud
Acryl Lipstick Display Stand Duurzaam?
- Feb 02, 2018 -

Acryl Lipstick Display Stand houdbaarheid is voornamelijk gebaseerd op het materiaal van hun eigen acryl om te beslissen. Hier wil je misschien vragen, is er enig verschil tussen acryl? Ja, acryl volgens de gietmethode is niet hetzelfde als de compressieplaat en schenkplaat, maar ook volgens verschillende oorsprong is over het algemeen verdeeld in de import-board en de binnenlandse board. De duurzaamheid ervan heeft ook een aanzienlijk verschil.

In het algemeen, dezelfde parameters van het gieten van acrylplaat kwaliteit is hoger dan de geëxtrudeerde plaat, de kwaliteit van de binnenlandse acrylplaat is iets zwakker dan de invoerplaat. Algemene binnenlandse acrylplaat laat het beste het effect van 3-5 jaar zien, dat wil zeggen, zijn glans, Acrylic Lipstick Display Stand prestaties in alle aspecten zijn in de beste staat, de nuttige levensduur van ongeveer 10 jaar, terwijl de import van premium-kwaliteit acryl bord kan 20-30 jaar hebben De levensduur. Dit is dus de eerste parameter die de duurzaamheid van Acryl Lipstick Display Stands onderscheidt.

Ten tweede, het verschillende gebruik van de omgeving en gewoonten zal ook van invloed zijn op de levensduur van de stand van acryllipstick-displaystandaard. De wrijving en kras op het oppervlak van de acrylplaat hebben invloed op de oppervlakteglans en het algehele scherm, dus soms is de plank vanwege zijn levensduur niet buiten gebruik, maar door onjuist gebruik van gewoonten is deze vroegtijdig gesloopt. Tegelijkertijd acryl materiaal is gemakkelijk oplosbaar in organische oplosmiddelen, Acryl Lipstick Display Stand dus let speciaal op het type wasmiddel bij het schoonmaken, gebruik geen gewoon glas water, gebruik een zachte handdoek om wat zeepwater op te nemen dat kan worden afgeveegd .