Huis > Nieuws > Inhoud
Acryl vitrinekast Dagelijkse reinigingsmethode in vijf stappen
- Feb 02, 2018 -

Acryl vitrinekast wordt veel gebruikt in Riyongbaihuo en FMCG industrieën, maar ook een groot aantal ondernemingen om display-producten te promoten selecteerden een vitrine, acryl vitrinekast moet lang worden gebruikt om op te ruimen. Dus hoe het rack te reinigen? Volg deze stappen, 5-stappen opschonen verschillende Acryl Display Kabinet:

1. Veeg het acrylscherm schoon met water en veeg het af met een zachte katoenen doek. Gebruik geen schurend schoonmaakmiddel, een doek of keukenrol, zuur reinigingsmiddel, schuurmiddel voor polijsten of wasmiddel of zeep om het oppervlak van de plank af te vegen.

2. Zoals het gebruikelijke gebruik van een verscheidenheid aan was-, douchegel en ander langdurig resterend chroomoppervlak zal het beeldschermoppervlak glansafbraak vertonen en direct de oppervlaktekwaliteit beïnvloeden. Reinig het oppervlak van de plank ten minste wekelijks met een zachte doek, bij voorkeur met een mild reinigingsmiddel.

3. Voor tentoonstellingsrek moeilijk te verwijderen hardnekkig vuil, oppervlakte schaal film en vlekken, enz., Gebruik dan een mild vloeibaar wasmiddel, kleurloze glasreiniger of niet-schurend polijstmiddel reinigen, en dan was het rek met water en gebruik zachte doek veeg droog.

4. Kan worden gecoat met een tandpasta en een natte katoenen doek, veeg voorzichtig de acryl vitrinekast schoon en spoel er vervolgens met water overheen.

5. Kan sterke decontaminatie van wasolie gebruiken, die op een schone witte katoenen doek wordt geschilderd, het volledige tentoonstellingsrek voor het grondige schoonmaken, de cyclus is over het algemeen 3 maanden, dit kan de houdbaarheidsperiode verlengen. Vergeet niet om elke keer te reinigen, zorg ervoor dat de watervlekken droog zijn, of het oppervlak van de hanger kan vlekken vertonen.