Huis > Nieuws > Inhoud
Acryl display cabinet reinigingsmethode
- Feb 02, 2018 -

Acryl Display Cabinet is wat we vaak plexiglas noemen, met kristalachtige transparantie. Acrylaatdoorlatendheid van 92% of meer, bekend als "plastic kristal," zei. En de hoge oppervlaktehardheid en slijtvastheid wordt vaak gebruikt voor een aantal van de meer veeleisende uiterlijk van de grondstoffen van het product.

Acryl lijkt de hoogste frequentie in de cosmetica-teller, degenen die alle soorten cosmetica-display-stands zijn, meestal gemaakt van acryl. Acryl scherm kabinet ziet er luxe uit, textuur, laat het op de lippenstift, poeder, nagellak en andere meer verblindend, maar zal niet wegnemen het licht behoort toe aan het product, zal altijd uw beste ondersteunende rol zijn.

Wat is het waard om kristalachtige schoonheid te gebruiken om op pad te gaan? Het moet mooier geweest zijn dan kristal. Dit is het idee dat acryl kan overbrengen op consumenten.

En zelfs puur natuurlijke diamanten zoals "een permanente, verreikende" behoefte hebben aloude acryls nodig om te worden gebruikt als een product onder industriële technologie. Hoewel ze natuurlijk en mooi zijn, moeten ze zichzelf blijven oefenen in hun hobbels.

Acrylverpleging en meisjes lijken op de stappen van huidverzorging;

1. Basis dagelijkse zorg

① eerst om alles schoon te maken, alle vuil op zijn gezicht weg te spoelen.

Gebruik alleen zeepwater van 1% om de acrylplaat schoon te maken met een zachte katoenen doek. Deze zin geeft de drie betekenissen weer:

A. Gebruik geen alcohol, benzine en andere organische oplosmiddelen sterke alkalische oplossingsreiniging met kerosine

B. kan niet hard of droog zijn

C. Gebruik geen schoonmaakmiddelen die korrelige voorwerpen bevatten

② met een patroon van acrylproducten vuil, kan worden ondergedompeld in een tandenborstel, kan langs het patroon worden verwijderd.

2. Probleemoplossend vermogen

① olie: zacht reinigingsmiddel beschikbaar water, glasreinigers die momenteel op de markt zijn, kunnen worden verkocht, scrub daarna de zachte doek. Of met een handdoekdipje bier of warme azijn wissen.

③ handschrift: beschikbare met rubber doordrenkte wrijving en veeg vervolgens af met een vochtige doek;

④ verf: katoen gedoopt in hete azijn kan worden geschrobd; gebruik een schone droge doek gedrenkt in alcohol afvegen acrylproducten, kan het helder als kristal maken.

④ Krassen: Als het een klein krasje is, kunt u met Acrylic Display Cabine direct een wc-papier of doek gebruiken om een beetje tandpasta af te vegen, als het een grote kras is, wordt schuurpapier niet aanbevolen, schuurpapier zal het hele oppervlak krassen.

Schoonheid en verfraaiing

Goede basiszorg, je moet nadenken over hoe je het mooier en ontroerender kunt maken. Het is duidelijk dat we een masker moeten zijn

Acryl druppels kerosine of krijtpoeder en gipspoeder gedompeld in water gecoate acrylproducten drogen en vervolgens schone doek of katoen, zodat acrylproducten schoon en helder zijn.

Stappen: Acrylproducten besproeid met een uitgebreid reinigingsmiddel en plak vervolgens de plasticfolie zodat gestolde olieverf, na tien minuten, de plastic folie afscheurt en veeg vervolgens af met een vochtige doek

4. Speciale voorzorgsmaatregelen

Naast de basiszorg, in het dagelijks gebruik als u deze twee kleine details opmerkt, zal de levensduur van de acryl-displaystand aanzienlijk worden verlengd.

① Gebruik niet meer dan 85 ℃ omgeving

Acryl temperatuur wordt verwarmd tot ongeveer 70 graden zal worden vervormd, wanneer verwarmd tot meer dan 100 graden die zal verzachten Cosmetics display stand moet aandacht besteden aan is uitgerust met een voeding een deel van het langdurig gebruik zal de lamp temperatuur veroorzaakt door lokale hoge temperatuur, Moet de gewoonte van regelmatige inspectie ontwikkelen.

② display plank geplaatst hiaten

Acryl plaat koude thermische uitzettingscoëfficiënt is groot, als gevolg van temperatuurveranderingen moet worden overwogen om telescopische opening te reserveren. Cosmetica geeft soms aanleiding tot een impuls voor productbeïnvloeding, Acrylic Display Cabinet het display wordt in een gelijnd display geplaatst. Vooral in de winter en de zomer binnentemperatuur verschil tussen dag en nacht groter, thermische uitzetting en samentrekking van acryl optreedt, stelt u de tijd om een beetje kloof te blijven, de specifieke interval breedte op basis van de dikte van de acrylplaat te beslissen.