Huis > Nieuws > Inhoud
Volgens de acrylvertoningstribune van Vijf Soorten Ontwerpstijl om Acrylvertoningsstribune tribune te kiezen
- Feb 02, 2018 -

1. Centrum-acryl-displaystandaard

De center-acryldisplaymethode is een methode voor het groeperen van tentoonstellingen die zich concentreert op het centrum van de volledige tentoonstellingsruimte of tentoonstellingsstand. Over het algemeen wordt een grote acryl displaystandaard of een belangrijke acryl displaystandaard in een opvallend midden geplaatst. Alle andere exposities zijn gerangschikt in een combinatie van categorieën. Het voordeel van deze acryl displaystandaard is dat het van voordeel is voor acryl display dat het thema staande houdt en uitstekende en heldere effecten heeft.

De producten in het middengebied van de acryldisplayopstelling zijn vaak de nieuwe producten of explosies in het kwartaal, en de merk-acryl-displaystandaard in overeenstemming met de center-acryl-displaystandaard moet het uitstekende acryl-displaystand-effect bereiken met behulp van prominente stijl en in het oog springende acryl display standaard.

2 lineaire eenheid acryl display standaard methode

Is gebaseerd op de inhoud van de acryl-displaystandaard en vertoont de kenmerken van de route langs het bezoek van de partitie-, subblok-, blok- en groeplay-outmethode.

Om te voldoen aan de algehele lineaire acryl display standaard, zou acryl display standaard / kast moeten worden geïntegreerd in het uiterlijk van lineaire elementen, ongeacht of de totale of gedeeltelijke toename in een bepaald lijnsegment een etage kan laten zien, echode elkaars resultaten . Om de beste acryl-displaystandaard voor acryl-displaystandaards voor de consument tot een harmonieus en mooi ontwerp van de winkel te maken, raden we u aan om het aangepaste ontwerp / kastontwerp te ontwerpen, een professioneel team te selecteren om de meest professionele resultaten te bereiken.

3. Close-up acryl displaystandaard

Het verwijst naar de acryl displaystandaard voor het markeren van de belangrijkste exposities, het gebruik van het vergrote acryl displaystandaardmodel en het uitbreiden van de close-upfoto's (of lichtbakfilms).

Close-up acryl display stand-methode met behulp van "vergroting" betekent om de acryl display standaard te markeren, de gangbare praktijk is het merk posters + grote lichtbakken, lichtbakken oogverblindend effect is ongeëvenaard door conventionele acryl display standaard / kast, maar het misbruik van deze methode zal de consument onvermijdelijk visueel vermoeid maken. Het is een goed idee om de acryl display standaard van het productmodel te maken.

4. Open de acryl displaystandaard

Verwijst naar het publiek kan direct deelnemen aan demonstraties, veldbewerkingen, raakt de acryl display stand van tentoonstellingen vertoont. Deze acryl displaystandaard kan een soort van hartelijke, vrije sfeer creëren, is een veelgebruikte vorm van een acryl displaystandaard.

Het doel van de open acryl displaystandaard is om de afstand tussen de consument en het product te verkleinen. In dit geval moeten we "menselijke" elementen opnemen in het ontwerp van de acryl-displaystandaard / -kast, niet alleen voor een perfecte acrylweergave van het product, maar ook om de perfecte ervaring voor de consument te bieden. Acryl schermstandaard / kasthoogte, de acryl displaystandaard moet zorgvuldig worden overwogen.

5. Geïntegreerde acryl displaystandaard

Verwijst naar de serialisatie van tentoongestelde voorwerpen in verband met de kenmerken van productie, materialen, vakmanschap, functie en gebruik.

Om acryl display staan ​​de wet als een gids, kan acryl display staan ​​/ kast dicht bij de selectie van materialen te worden acryl display staan ​​op het product, als het product om het concept van groen en gezond over te brengen, kies dan de log van hout acryl display standaard; Als het product de toekomstige betekenis van wetenschap en technologie overbrengen, de keuze van metaal Materiaal acryl display staan, als het product een nobele en verfijnde levenshouding over te brengen, dan is de acryl display standaard een goede keuze ... ...