Huis > Nieuws > Inhoud
Een aangepaste gids voor cosmetische vitrines tijdens het festival.
- Feb 02, 2018 -

Bij het zoeken naar de hulp van een professioneel bedrijf, zal de klant verwijzen naar de Cosmetic Display Cabinetsk op de markt. Maar de kwaliteit van het goede en het slechte is problematischer in het achterhoofd van de klant. Welke factoren moeten tijdens het festival worden overwogen? Wat is het verschil? Hoe de gebruikswaarde van de Cosmetic Display Cabinetsk te maximaliseren. Hoe ziet een standaard cosmetische vitrinekast eruit? Laten we deze vraag voor u beantwoorden.

1. Algemene cosmetische vitrinekasten. Cosmetische Display Cabinetsk bezet de belangrijke schakel in de winkel Cosmetische vitrines, natuurlijk moet in overeenstemming met de festivalsfeer Cosmetic Display Cabinetsk worden geplaatst. Veel merken ontwerpen bijvoorbeeld een Cosmetic Display Cabinetsk voor Kerstmis. Of overweeg het kostenprobleem, kan het gemeenschappelijke kenmerk van het festival kiezen om het algemene frame van cosmetische vitrines te ontwerpen, laat een cosmetisch vitrinekastraam van toepassing zijn op vele festivals. Bijvoorbeeld om de feestelijke rode, warme schijnwerpers uit te drukken ...

2. Creative Cosmetic Display Cabinetsk. Dit kan de oprechtheid van het verkoopveld / merk aan de consument laten zien, elke winkel GEBRUIKT het uniforme frame van cosmetische vitrines opnieuw kan zichzelf buitengewone kracht tonen. Soms zal de houding van het merk de waardering van de consument winnen. Waarschijnlijk omdat dit frame van cosmetische vitrines en de omliggende behuizing niet op hun plaats zijn, dus het is waarschijnlijker dat ze onafhankelijk zijn, om de versheid van de continuïteit van de consument te vergroten.

3. Sfeertype Cosmetische Display Cabinetsk. Sommige producten zijn speciaal ontworpen vakantiepakken en de aangepaste Cosmetic Display Cabinetsk kan zowel aan de vraag van het product en het merk voldoen als aan de vraag van het festival. Plaats handig vervangbare onderdelen op het cosmetische Display Cabinetsk-ontwerp. Posterafbeeldingen hebben bijvoorbeeld de vorm van inserts in plaats van plakken, lokale onderdelen in de vorm van assemblage en het gebruik van een lcd-videospeler in plaats van posterreclame ... Eenvoudige vervanging kan op verschillende festivals worden gedaan.