Huis > Artikel > Sieraden Display Stands

Acryl armband display stands

DYD is een fabrikant en leveranciers van winkelinrichtingen in China, gespecialiseerd in het onderzoek, de ontwikkeling en productie van Lucite-presentatiestands. Als u geïnteresseerd bent in een van onze juwelierspots voor detail sieraden of een aangepaste bestelling wilt bespreken, neem dan gerust contact met ons op .

Aanvraag sturen
Productdetails

Productnaam:

Acryl armband displaystandaard.

Materiaal:

Gebruik hoogglans helder acryl.

Kenmerken:

Aangepaste sieraden display sets, lichaam sieraden display stand.


Voordeel:

Onze display-stands voor armbandjes hebben ISO9001: 2008 en SGS ontvangen.


Service:

Op maat gemaakte producten en productie van winkelarmatuur voor armbandjes. OEM / ODM service worden aangeboden. De foto's zijn alleen ter referentie.

Toepassingsgebieden:

Juweliersvertoning te koop.

DYD is producent en leverancier van winkelinrichtingen in China, gespecialiseerd in het onderzoek, de ontwikkeling en productie van Lucite-presentatiestands.


Opgericht in 1998, ons bedrijf exporteert kunst display stand en sieraden display blokken naar Noord-Amerika, Afrika, Midden-Oosten, Zuidoost-Azië, Australië en Nieuw-Zeeland, Latijns-Amerika, Europa, enz. We hebben een goede naam voor kwaliteit boutique sieraden display met redelijke prijs.


Als u geïnteresseerd bent in een van onze sieradenstands voor de detailhandel of een op maat gemaakte bestelling wilt bespreken, neem dan gerust contact met ons op.

Hot Tags: acryl armband display stands, fabrikanten, leveranciers, fabriek, groothandel, custom
Related Products
Onderzoek