Huis > Tentoonstelling > Inhoud
Waarom is de prijs van Acrylic Display Cabinet hoger dan bij andere materialen?
- Feb 02, 2018 -

Voor mensen die vaak een acryl-vitrinekast kopen, maakt de aankoopprijs van Acrylic Display Cabinet vaak zo'n gevoel, waardoor de Acryl Display Cabinet duurder zal zijn dan de andere. Waarom heeft dezelfde Acrylic Display Cabinet vanwege materiële problemen alleen zoveel verschil? Dit probleem is inderdaad raadselachtig, mensen die de aard ervan niet kennen, zijn onmogelijk te begrijpen. Welke factoren op de markt beïnvloeden nu het prijsniveau op het display? Heeft nu vele jaren ervaring in de productie van display Xiaobian om u een analyse van de volgende reden te geven.

Ten eerste, de invloed van kosten op prijzen

Het kostenniveau is de meest verwaarloosde factor. De kosten hier verwijzen voornamelijk naar arbeidskosten en materiaalkosten. Nu het huidige economische niveau stijgt, zijn de arbeidskosten steeds belangrijker geworden in de huidige productie van ondernemingen. De voortdurende stijging van de lonen van werknemers is ook bestemd om te stijgen in de arbeidskosten die door de productieproducten worden toegewezen. Wat materialen betreft, vereisen verschillende afmetingen en materiaalvereisten van verschillende tekeningen verschillende soorten hardware, lampen, decoratieve materialen en structurele materialen, en verschillen in materialen resulteren ook in het prijsverschil van afgewerkte producten.

Ten tweede, de kosten van de impact van de prijs

Kostenfactoren die van invloed zijn op de prijs van het Acryl Display Cabinet zijn installatiekosten en transportkosten, Acrylic Display Cabinet van fabrikanten tot winkeliers worden in het algemeen door de goederen vervoerd, logistieke kosten kunnen niet worden vermeden, omdat hoog en laag afhankelijk zijn van de verschillen tussen regio's .

Ten derde, de impact van winst op prijzen

Display rack-productie is altijd winstgevend, omdat de prijsbeheersing van het display-rack afhankelijk is van de houding van de fabrikanten. Als een arbeidsintensieve industrie is de algemene controle van het produceren van productieschermen met groot volume minder winstgevend en de winst is veel groter als ze individueel wordt gemaakt.

Ten vierde, de impact van aangepaste prijs

Sommige klanten ontwerpen hun eigen producten omdat ze worden geproduceerd, verschillen van de meeste producten op de markt, en tussen verschillende merken van producten zijn ook heel verschillend, dus Acryl Display Kasten zijn afgestemd op klanten, dit is het personeel. De kosten zullen stijgen, voor veel ervaren ontwerpers en structurele ontwerpers, maar ook om de productie van verschillende mallen te verminderen, wat op zijn beurt de kosten van sommige zal verhogen, zo niet afgestemd om een marktgericht presentatierek te kopen, dan zal het goedkoper zijn.