Huis > Tentoonstelling > Inhoud
Hoe goed gebruik te maken van acryl display standaard?
- Feb 02, 2018 -

Meer en meer mensen gebruiken display-standaard graag om product- en bedrijfsinformatie weer te geven, de acrylindustrie wordt bijvoorbeeld meer gebruikt in de cosmetica-industrie, maar weet u hoe u het perfecte product op de acryl cosmetische displaystandaard moet presenteren?

1, om duidelijk te begrijpen het thema van cosmetica te worden uitgedrukt. Het thema is om de cosmetische informatie die moet worden uitgedrukt en de eerste indruk te tonen aan de gasten, dat wil zeggen om het oog te trekken.

2, om de kenmerken van cosmetica te markeren. Kenmerken van de betekenis is het selecteren van een speciaal product, de implementatie van nieuwe cosmetica of gasten die dagelijks de meest gebruikte cosmetica vertonen. Acryl displaystandaard. Kan worden geregeld door de zaal, met lichten en andere middelen om de focus ervan te benadrukken.

3, hoe eenvoudiger, hoe beter. Zoals we allemaal weten, zijn er veel soorten cosmetica, als deze willekeurig worden geplaatst, krijgen mensen het gevoel van chaos. De boodschap die uw gasten binnen 1 tot 2 seconden ontvangen, bepaalt al of uw product aantrekkelijk is in de hersenen. Dus om een representatieve cosmetica-show te kiezen, moet de algehele presentatie beknopt zijn. Cosmetica Acryl displaystandaard is het beste om een heldere en eenvoudige reclameslogan te hebben, of met een aantal mooie foto's als achtergrond.

4, verkeersoverwegingen. Acryl-displaystandaard, vooral in het cosmetica-gedeelte van het winkelcentrum, afhankelijk van de grootte van het verkeer en de breedte van de gangpaden vóór het cosmetica-display om de grootte van hun display-standaard voor cosmetica aan te passen. Daarom acryl acryl cosmetica-display staan is de beste maat, van de bron om de grootte te regelen. Dit heeft de juiste cosmetische displaystand die geen invloed op de gangpaden en de stroom van mensen.

Als we allemaal kunnen volgens de bovenstaande vier punten lay-out acryl cosmetica display staan, dan, in het licht van de achtergrond, ik geloof dat uw cosmetica in staat zal zijn om de aandacht van klanten te trekken, waardoor de verkoop wordt verhoogd.