Huis > Tentoonstelling > Inhoud
Hoe verbeteren de warmteweerstand van acryl schermstandaard?
- Feb 02, 2018 -

We weten de acryl schermstandaard is zeer gevoelig voor temperatuur, in het geval van hoge temperatuur, de acryl schermstandaard kan worden vervormd en sommige acryl stand worden geplaatst buiten of opgelucht om te hoge temperatuur, dan het verbeteren van de acryl Display plat warmte het?

In feite, er zijn vele manieren om de warmteweerstand van acryl, elke methode heeft ook zijn eigen voor- en nadelen en sommige methoden ter verbetering van de warmteweerstand van acryl, terwijl het handhaven van transparantie, zal het maken van andere eigenschappen afnemen. Ter verbetering van de warmteweerstand en andere eigenschappen van de acryl staander op hetzelfde moment, is soms het noodzakelijk een pluraliteit van verbetering methoden in combinatie te gebruiken.

Zoals copolymerization, PhMI de belangrijkste rol is het verbeteren van warmteweerstand, MAA de belangrijkste taak is het verbeteren van de brekingsindex, dus als PhMI gebaseerde monomeer, MAA als een secundaire monomeer, de resulterende copolymeer niet alleen verhoogd hittebestendigheid en brekingsindex De aldus verkregen terpolymeer verhoogd, en heeft zowel hoge hittebestendigheid en laag vocht absorptie. De temperatuur Vicat verzachtende van de MMA-PhMI-NMA copolymeer bereikt 137 ° C en de wateropname is ongeveer 25% lager dan die van PMMA. Andere prestaties en PMMA vergelijkbaar.

Er zijn dat vele materialen geleerden blijven hard werken, willen ontwikkelen van hoogwaardige acryl weergeven stand, waardoor de toepassing ervan uit te breiden en verbeteren van de economische voordelen van acryl staander, we kijken ook uit naar, als noodzakelijke acryl weergeven stand vrienden en wij contacteren.