Huis > Tentoonstelling > Inhoud
Hoe het gebruik van Acryl-display standaard vervorming te voorkomen
- Feb 02, 2018 -

Acryl-displaystandaard wordt het meest gebruikt op het gebied van display-rekwisieten. Acryl displaystandaard gemaakt van materialen met een goede corrosieweerstand en slagvastheid, mooie uitstraling, betrouwbare prestaties, is erkend op het gebied van de beste productiematerialen van de displaystandaard. Als u de kenmerken van beheersing van acrylmaterialen niet begrijpt, zullen langdurig gebruik en gebrek aan noodzakelijk onderhoud van de Acryl-displaystandaard ook dezelfde vervorming en schade hebben.

Hoe te voorkomen dat acrylvertoning op de standaard staat, om de uitstekende kwaliteit van de acryl displaystandaard te behouden om de levensduur te verlengen?

1. Is om een flexibel display voor de rubberen pakking te kiezen, acrylmaterialen voor de verbinding tussen de noodzakelijke toename in buffer.

2 is de verwerking van acrylplaat, te boren ovale schroefgaten met het slot, om de sterkte te vergroten en vervorming te verminderen.

3 is de productie van grotere dragende frame frame, moeten we aandacht besteden aan het vergroten van de dikte van de plaat om vervorming veroorzaakt door een grotere belasting te voorkomen.

4 is de installatie van een vaste acryl displaystandaard, let op om een zekere samentrekking en uitzetting van de opening te reserveren om thermische uitzetting en inkrimping van de weergave van de impact te voorkomen.

5. Het is mogelijk om de slagsterkte van de acrylplaat te vergroten door thermovormen en tegelijkertijd de interne spanning van de plaat te verminderen.

6. Ontwerp is gebaseerd op het type display-producten kies het juiste gewicht van acrylplaat, niet te dun en niet dikker, om te voorkomen dat de plaat laden en product niet overeenkomt met de vervorming veroorzaakt.

Senior ontwerp en productie personeel in het algemeen in het ontwerp tot productie van het hele proces, moeten we rekening houden met de vervorming van Acryl display standaard op voor het maximaliseren van de vervorming van de acryl display staan, in combinatie met het rationele gebruik van de laatste, zodat Acryl displaystandaard op lange termijn Zorg voor een goede houding.