Huis > Tentoonstelling > Inhoud
Hoe lijm toe te passen voor acryl Display standaard?
- Feb 02, 2018 -

Je wilt een acryl-displaystandaard maken is de noodzaak van multi-proces, lijm is er een van, relatief gezien, je denkt misschien dat het spelen van lijm heel eenvoudig is, in feite is het spelen van lijm een technisch werk, de behoefte aan geduld van de operator , De manier om bekwaam te zijn; goede lijm heeft een directe invloed op het uiterlijk van het product, minder kleverig spelen is niet sterk, meer speling zal overloop lijm, druk is niet sterk, er zullen bubbels zijn, een gekwalificeerde acryl display standaard mag deze problemen niet vertonen.

1. Acryl display standaard kan niet worden geplakt als het oppervlak van het stof, vuil, anders zijn er bellen na het plakken, schone doek voor het aanbrengen van schone doek.

2. Plak de acryl display plank kan niet de föhn blazen gebruiken, moet het aan de lucht laten drogen, zodat de lijm beter samen kan worden opgelost.

3. Acryldisplays raken de lijm voordat de lijm niet volledig is opgelost, moet gedurende lange tijd worden vermeden door direct zonlicht, anders zal het een verschillende mate van vergeling veroorzaken, waardoor het uiterlijk van de acrylweergave wordt beïnvloed.

4. Acryl lijm lijm is bijtend, stickers stickers kunnen worden gebruikt om de site te beschermen hoeft niet te plakken om de overloop van lijm op de acryloppervlakte corrosie te voorkomen.

5. Binnenlands acryl is te wijten aan slechte kwaliteit, ruwheid in het oppervlak, het is niet in staat om de verwerking te verlijmen

Luchtvochtigheid binnentemperatuur, temperatuur enz. Hebben een directe invloed op de hechting van plexiglasproducten;