Huis > Tentoonstelling > Inhoud
Staander in de rol van de show
- Feb 02, 2018 -

1. stand

Heb je ooit gemerkt dat uw beursstand is saai, eenvoudige materiële toevoeging, gewoon behandelen als een staander van de tentoonstelling? In feite, moet dus onconventionele, maar hoeft niet te combineren van uw producten, de hele lay-out van de unieke maar harmonieuze weergegeven op de regel, als de grotere en meer belangrijke tentoonstelling kan ook worden gebaseerd op de totale lay-outstijl, product formulier aangepaste stand om beter Opvallende eigenschappen maken de stand een brug tussen u en de bezoekers plaats een afschrikkende werking hebben.

2. diamond klasse indeling

Diamant-achtige lay-outs worden vaak lokale klanten aantrekken. Geavanceerde ontwerpen en geconvergeerde displays zal directe dergelijke klanten aan uw beursstand voor overleg op afroep. Geen andere functies zoals jammen en slenteren diamant-achtige lay-outs zijn gerichte Sex en relevantie, als je een punt duidelijk klant hebt, u kunt dan diamant op basis van de kenmerken van de lay-out voor het aantrekken van klanten over het algemeen hogere kwaliteit.

3 winkelcentrum lay-out

Dit winkelcentrum-achtige layout ontwerpen, kunt u uw stand ruimte uit te breiden, net alsof je een spiegel in de kamer, terwijl de externe omgeving diende zowel als een ontsteker en overbevolking, voor een bezoek aan de klant met een goede ervaring gehad.

Het ontwerp en de lay-out van de vloer mag niet worden vergeten. Staander de eerste mei bezoekers zien uw beurs, maar aangezien zij in de cabine liepen te raadplegen, deed ze doorlopen op uw grondgebied en laat ze gaan u stap voor stap Booth, naast de vloer voorwaarde door de locatie, u ook tapijten of andere materialen t toevoegen kunt o overeen met uw algemene ontwerpstijl.

Licht

Het lichteffect zal ook een zeer goede rol spelen, meer tot verrekening van het gasveld en show, op hetzelfde moment spelen een uitnodiging om te spelen de rol, zodat u trachten kunt te coördineren in het licht en het verhogen van de show een klein lichtpuntje.

5. opslag

Toon opslag ruimte moet ook worden beheerd, rommelige plaats zal maken de mensen willen vluchten rond, maar ook de verspreiding van het bedrijf onprofessioneel niet doet hechten aan het bericht, Display staan zo na het berekenen van de show opslagruimte en daarna getransporteerd naar het trefpunt nodig levert het

Telefoon

Tot slot zijn toevlucht genomen tot de moordenaar is bezetten de mobiele telefoon in ons leven, en van de telefoon APP. mobiele telefoon is het communicatiemiddel, kunt u contact opnemen met de klant en besparen tijd en kanaal voor communicatie, het gemakkelijker voor u te krijgen van de bezoeker informatie feedback, staander en APP is als de beste hoeveelheid tools, er zijn al veel voor buitenlandse handel praktische APP design, kan worden gedownload voor verschillende situaties thuis en in het buitenland om u een perfecte show reis compleet te helpen.