Huis > Tentoonstelling > Inhoud
Aangepaste cosmetica Vitrinekast met dikke acrylplaat?
- Feb 02, 2018 -

Cosmetische vitrinekast is een vitrinekast voor vitrines voor vitrinekasten, voornamelijk voor de vitrinekast van cosmetica, een gekwalificeerde cosmetische vitrinekast zorgt ervoor dat uw cosmetica een multiplicatoreffect krijgt, zodat consumenten worden aangetrokken om te kopen.

Cosmetica vitrinekast stand is over het algemeen gemaakt van acrylplaat, als gevolg van de materiële betaalbaarheid, in de gewoonte, moeten we rekening houden met de dikte, ik geloof dat er veel mensen niet weten dat de dikte van de display kabinet op het einde zijn minder geschikt vandaag klein Voor iedereen om een eenvoudige analyse te geven.

Cosmetica vitrinekast om meer dik te doen, er is geen duidelijke norm, gebaseerd op de vraag van de klant naar gewicht. Over het algemeen kan de decoratie 2 mm zijn, als deze ten minste 3 mm boven de belasting ligt om op de te bouwen structuur te zijn gebaseerd. De laadcapaciteit van 3 mm tot 5 mm is bestand tegen het gewicht van het algemene product, zoals schoenen, mobiele telefoons, horloges, sieraden enzovoort.