Huis > Tentoonstelling > Inhoud
Acryl display staat op zeefdruk bij het schilderen van zaken die aandacht nodig hebben
- Feb 02, 2018 -

Met de populariteit van acryl display standaard, acryl display standaard is alomtegenwoordig geworden, meer en meer winkelcentra, elektronica markten, juweliers en andere verscheen zijn aanwezigheid. We hebben er echter niet op gelet, veel acryl displaystandaard heeft ook veel mooie patronen hierboven afgedrukt, in feite zijn de meeste van deze patronen zeefdruk, dan weet je dat deze prachtige zeefdrukpatronen aandacht moeten besteden aan welke problemen?

Zeefdruk is de zeefdruk, en het principe is: plaat (papieren filmversie of andere versie van de basis gemaakt door de inktgaten) in het drukwerk, door een bepaalde druk om inkt door het gatenplaatgat over te brengen naar het substraat ( Papier, keramiek, enz.) Om een afbeelding of tekst te vormen. Hoewel de zeefdrukapparatuur eenvoudig is, eenvoudig te bedienen, maar er zijn nog steeds enkele problemen die aandacht behoeven.

1, voor vierkleuren afdrukken, moet hetzelfde formaat en de stabiliteit van het aluminium frame (aluminium frame solide) te gebruiken, het gebruik van het frame zijn uitgerekt hetzelfde type en type scherm. Het gebruik van geverfd zijdezeef helpt om moiré te elimineren, de spanning over het scherm moet uniform zijn en vierkleurenbedrukking van het vier scherm strekt zich uit met dezelfde spanning.

2, Yang film (film) op de acryl Vertoning stand verwerkingsmaterialen (hier moet vlakglas zijn), en vervolgens de belichting (de zogenaamde belichting wordt geplaatst in een zeer sterke lichte zon), de uitgerekte Het scherm wordt geplaatst op de negatieve film en evenwijdig aan de beeldas. Als moiré verschijnt, draait u het scherm naar links of rechts totdat het moiré verdwijnt, in het algemeen 7 °. Gemakkelijke moirégebieden bevinden zich in de richting van het zeefscherm en de kruising van het scherm. De hoofdkleuren en donkerdere kleuren veroorzaken problemen met moiré.

3, om het perfecte beeld van de meest elementaire vereiste te bereiken is een kopie van de transparantie van de kwaliteit van negatieve film moet goed zijn, dat wil zeggen, de netwerkrand om netjes te zijn, geen krassen en andere ondoorzichtig. Kleurscheidingen en gebruik van drukinkt met dezelfde kleurschaal;

4, mesh afbeelding met inkt met hoge viscositeit, des te kwetsbaarder heeft het scherm een dikkere kleureninkt nodig. Mesh-afbeeldingen met inkjetprinten met hoge viscositeit, fijner scherm heeft dikkere kleureninkt nodig.

5, een goed slijpmes voor een hoogwaardige zeefdruk is cruciaal, de Shore-hardheid van het mes is ongeveer 70. De afstrijker moet in een hoek van 75 ° worden geplaatst, als het gezichtspunt van de dokter te vlak is, kunnen de afgedrukte afbeeldingen worden afgedrukt. wazig, als de hoek te hoog is, het risico van vervorming van zeefdrukbeelden op de grote. Terug naar het mes moet niet te laag worden geïnstalleerd, zo ja, de filmversie zal worden gevuld met overmatige inkt, drukwerk gemakkelijk vervagen en wrijven.

6, in batch zeefdruk, moet worden vastgezet in het scherm in de inkt proefdruk, kopieer de grafische versie van het inspectieniveau, kleur, inktdikte, specificaties, register nauwkeurigheid. Als de registratienauwkeurigheid slecht is, kunt u aanpassen aan de voorkant van de fijnafstemknop van het frame; als de inkttint onjuist is, controleer dan of de verkeerde inkt, en onmiddellijk vervangen; als de inkt niet goed is, kan het oplosmiddel worden gebruikt om het grafische deel van de plaat af te vegen. De prestaties en de bevochtigbaarheid van het substraat zijn tot op zekere hoogte verbeterd; als de toon en het grafische niveau nogal verschillen, moet u het scherm onmiddellijk wijzigen.