Huis > Tentoonstelling > Inhoud
Acryl Display stand prestaties van de paginalading?
- Feb 02, 2018 -

Acryl Display stand invloed goed? Acryl display staat bij de bevordering van de naamsbekendheid van promotionele producten, speelt een subtiel rol in grote en middelgrote steden in grote winkelcentra tellers, via de goed ontworpen, in lijn met het merk beeld weergave items, met een uniforme instellen Image, een uniforme prijs, een uniform beleid geconfronteerd met het enorme aantal consumenten, aan consumenten over de hele wereld een compleet merk concept, acryl display rekwisieten een andere belangrijke functie.

Dus acryl kracht hoe weergeven? Uitstekende weergave van uw antwoord: acryl staander op de binnenlandse markt begon te warmen, en vanwege de acryl materiële betaalbaarheid, aangepaste acryl vitrine en acryl staander, u moet rekening houden met de dikte en de dikte van het aantal aan toonder afhankelijk van het product.

Acryl schermstandaard hoe dik doen er is geen duidelijke standaard, op basis van klantvraag voor gewicht kan worden. De decoratie kunnen in het algemeen, 2mm, als het ten minste 3mm belasting worden gebaseerd op de structuur als boven. 3mm tot 5mm laadvermogen heeft kunnen weerstaan van het algemene gebruik van het gewicht van de producten met een acryl display, zoals mobiele telefoons, horloges, schoenen, sieraden, enzovoort.

Bovendien, wordt de acryl displayframe van tien keer sterker dan glas, acryl materiaal wordt ook op grote schaal gebruikt in de bouw, huis decoratie industrie, dus het is duurzaam niet vermoed. Uitstekende weergave is een professionele bouwen alle soorten acryl display stand fabrikanten, maar ook de productie van de acrylplaat, weergeven van aangepaste geïntegreerde fabrikant.