Huis > Tentoonstelling > Inhoud
Acryl Display staan hoe te verwerken prachtig transparant
- Feb 02, 2018 -

Acryl Display staan hoe te doen een mooi en transparant, niet eenvoudig te geel, we zijn gebaseerd op de volgende vier punten om de acryl Display staan ambachtelijke, acryl staander om de kwaliteit van licht, weer, weerstand tegen botsingen, gebruiksvriendelijke vorm en andere voordelen kunnen volledig blijken!

De eerste is de materiaalkeuze. Selectie van geïmporteerde materialen, betere kwaliteit. Zuiverheid hoger zijn dan de binnenlandse 20%, hoge transparantie 15%, 10 jaar verandert niet kleur geel.

De tweede is de mal maken. Acryl plaat door de vacuüm positionering, de vorming van de zuigdruk, zelfs als hetzelfde woord, verschillende maten moeten ook verschillende mallen en de schimmel zelf vereist hoge precisie en goede kwaliteit. Vanwege de nauwkeurigheid van de schimmel zelf, de kwaliteit is direct gerelateerd aan de kwaliteit van plexiglas producten en schimmel productie heeft een hoger niveau van technologie, de noodzaak van ervaren technische medewerkers.

De derde is post-productie. Zoals eerder vermeld, de productie van acryl Display stand staat is in principe gemechaniseerde productie, en de toepassing van sommige nieuwe apparatuur is sterk verminderd de intensiteit van de arbeid van de werknemers terwijl het verbeteren van de productie-efficiëntie. Acryl kunststof na de basisvorm, maar ook via de frezen, Lou frezen, slijpen en andere processen, en tot slot zal er acryl leggen lichtbron staander, verf, acryl Display stand stand werd voltooid.

De vierde is de verwerking van het scherm. Volgens de verschillende behoeften van klanten, scherm afdrukken rechtstreeks via de overdracht van het scherm naar de acryl Display stand, na het vacuüm zuignap molding, het beeld van mensen, dieren of goederen afbeelding, maar ook kunststof een solide kracht, te meer Goede publiciteit effect.