Huis > Tentoonstelling > Inhoud
Acryl cosmetische vitrines over de rol van de verkoop
- Feb 02, 2018 -

Cosmetica-industrie is ongetwijfeld een van de meest toonaangevende industrieën in de modetrend, met name op de markt, hoe het concept aan consumenten, met name vrouwelijke consumenten, kan worden overgebracht om de verkoop te stimuleren. Cosmetica die een belangrijke rol in het display zal spelen, zoals tegenwoordig de meest gebruikte acryl cosmetica display-standaard, je moet rekening houden met de display stand en producten, de mode van de drie echo's, men kan niet alleen de trend weergeven, maar ook laten zien het product Uitstekende weergave van kwaliteit, verkoop zal een onmisbare rol spelen.

Met meer dan tien jaar prachtige weergave van professionele ontwerp- en productie-ervaring van acryl cosmetische vitrines, moet de ontwerpstijl van cosmetische vitrines aandacht besteden aan vele aspecten zoals product, trend, winkeleigenschappen, enzovoort, zodat de stijl is gecoördineerd met elkaar en visueel met elkaar gepromoot. In eenvoudige bewoordingen worden de volgende stijlkenmerken vaker gebruikt.

Ten eerste staan enthousiaste en fantasierijke cosmetica-displays op de voorgrond

Enthousiaste en arrogante stijl van de hete lucht kan snel de eerste opwinding in het hart van de consument stimuleren, alle kloppend hart, geniet van de release, zonder het verbergen van enthousiasme om een zeer diep beeld achter te laten.

Ten tweede, elegante luxe cosmetica-standaard

Elegante en luxe stijl ter ondersteuning van de sfeer en genereus om het product te maken 尽显 nobele en charmante, en elegante stijl van producten in de weergave van externe koningschap weerspiegelt ook de elegante kwaliteit van de inhoud.

Ten derde staat de mode avant-garde cosmetica-display op de voorgrond

Modieuze avant-gardistische stijl van toekomstgerichte mode-informatie zodat het oog laat trillen, in de tussentijd staand, lijkt het erop dat door tijd en ruimte tunnels, comfortabel en druipend om de verschillende gevoelens te begrijpen, om consumenten aan te moedigen om actief de ziel te vinden echo.

Vierde, natuurlijke, beknopte vorm van cosmetica-displaystandaard

Natuurlijke beknopte stijl lijkt de consument in staat stellen om bloot te stellen aan de natuurlijke schoonheid van de frisse, genieten van het natuurlijke gevoel van de eenvoudige en ontspannen, wegwassen vermoeidheid en huiswerk problemen, uiterst comfortabel.

In het daadwerkelijke ontwerp, rekening houdend met de stijl van acryl cosmetica display rack met de fysieke winkel decoratie kenmerken zijn over het algemeen hetzelfde, om de vorming van visuele of stijlconflicten te voorkomen, op hetzelfde moment om het concept van differentiatie te weerspiegelen, maar besteed ook aandacht aan hoe visueel de consumptie aan te trekken en te stimuleren, het reclame-effect uit te breiden, transacties te bevorderen, teneinde een beter winstgevend doel te bereiken.