Huis > Informatie

Wij zijn DYD (doen uw beeldschermen), de toonaangevende leverancier van oplossingen voor indoor visuele weergave. Van schepping tot ontwerpen, vervaardigen om te bieden, brengen wij het beste in de weergave.


DYD combineert meer dan 20 jaar bewezen ervaring in de productie van verschillende stijlen van display stands. Wij werken in de detailhandel toont en bewaren van exposities. We hebben 80 professionals in productieteam en consumeren managementteam in onze goed uitgeruste fabriek van 6000 vierkante meter in Shanghai.


We hebben geweldige faciliteiten om ons leveren wat u nodig hebt voor uw op maat gemaakte displays te helpen. Hoogste verwachtingen dagelijks neemt een talentvolle team en de juiste technologie. Onze strenge kwaliteitseisen voor personeel is de sleutel om ervoor te zorgen dat alle producten voldoen aan hoge kwaliteitseisen van lokale en buitenlandse markten. Onze kwaliteitsnormen voor beheer voldoen aan de ISO9001:2008 en goedgekeurde met SGS. We zijn ook goedgekeurd door SEDEX als het lid.Waarom kiezen voor DYDWij zijn de enige constructeur goedgekeurd doorPLEXIGLAS® in China.

We hebben doeltreffend QA-systeem om te zorgen voor de kwaliteit van alle producten en de certificering vanISO9001: 2008enSGS.


-Onze grondstoffen voldoen aan de normen vanREACHenSPIER-EN SKELETAANDOENINGEN.

-Wij zijn lid van de Sedex en kunt u onze controleverslag delen snel en gemakkelijk.

Handel verzekering bieden100% kwaliteit productbescherming; 100% op tijd verzending bescherming; 100% Betalingsbescherming

-24 / 7 klantenservice kan op elk gewenst moment

 Onze Awards